Over ons

De Kookmeiden staan voor een gezonde lifestyle. Zij gaan in hun producten uitsluitend voor kwaliteit en uitstraling. Ze vinden altijd een oplossing en weten er iets moois van te maken. En dat ze van aanpakken houden, dat lees je hieronder…

Wij zijn De Kookmeiden

Ellen en Franka, zussen en eigenaren van De Kookmeiden.

Koken en lekker eten loopt als een rode draad door hun leven. Van huis uit hebben ze het plezier voor koken meegekregen. Samen koken en bakken. Nieuwe gerechten uitproberen. Gezellig met elkaar eten en genieten.

Koken met pure producten en de fijne kneepjes van het vak, leert Ellen bij haar oom in het restaurant. Deze jaren van ervaring vormen een mooie basis. Daarnaast houden beide meiden van lekker koken en etentjes organiseren. Gezellig genieten met familie en vrienden.

En zo start Ellen het bedrijf, met het geven van gezellige diners vanuit haar eigen huis. Dit is zo’n groot succes, dat ze een paar jaar later een eigen kookstudio opent, waar ze gezonde kookworkshops geeft en catering op maat verzorgt.

Franka komt haar zus versterken in het bedrijf. Eerder heeft zij als bijbaan 10 jaar in de horeca gewerkt, in de bediening en achter de bar.

Het plezier dat ze hieruit haalde en het contact met mensen is haar bijgebleven. En nadat ze stopte met haar baan bij de plaatselijke krant, besluit ook zij haar passie voor gezonde voeding te volgen.

Samen brengen ze het bedrijf naar een hoger niveau. De gezonde maaltijden en de ‘Sweets… but not SO sweet’ zijn het resultaat van een goede samenwerking tussen de zussen en de jarenlange ervaring.

Samen zijn Ellen en Franka overtuigd van de kracht van hun ‘Gezond & Lekker’ filosofie. Ze hebben zelf ervaren welke belangrijke rol voeding speelt in een goede gezondheid en ervaart hier dagelijks de voordelen van: meer energie, een gezonder lijf en een happy mind!

Vol energie inspireren de Kookmeiden hun klanten met gezonde voeding voor elk moment van de dag. Kom ook eens proeven of gezellig meekoken!