Catering

Huisgemaakte gerechten en hapjes met gezonde en pure ingrediënten.

Je hebt het ontzettend druk, maar je hebt wel iets te vieren!

Je wilt de catering graag anders dan het traditionele.

Je zoekt kwaliteit, pure ingrediënten en gezond eten.

Je houdt van mooi opgemaakte schalen en een sfeervolle aankleding.

Catering lunch box

Lunch, diner of buffetten, natuurlijk huisgemaakt

Wij cateren van lunch tot en met diner, voor elke gelegenheid, zoals verjaardag, jubileum, een zakelijke gelegenheid of een feestje met vrienden of familie. Wij koken voor u heerlijke gerechten, huisgemaakt met uitsluitend pure en gezonde ingrediënten. Hiervoor maken wij zoveel mogelijk gebruik van groenten van het seizoen en biologische producten. Deze kopen wij het liefst bij lokale leveranciers. Daarnaast kunnen we de gerechten lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch maken.

Ook verzorgen wij gezonde (bedrijfs)lunches, heerlijk royaal belegde broodjes, uit te breiden met salades, smoothies of soep.

Wil je ook passende dranken bij de gerechten geserveerd hebben? Ook dat kunnen wij verzorgen. Bespreek je wensen met ons en wij maken er iets moois van!

Borrelplanken vol verrassend lekkere hapjes

Met onze borrelplanken heb je voor elke gelegenheid iets feestelijks op tafel. De borrelplanken bestaan uit heerlijke verse hapjes, diverse kazen, olijven, huisgemaakte pesto en humus met vers knapperig brood en onze eigengemaakte oven geroosterde notenmix. Op verzoek kunnen we deze lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch maken. De hapjes zijn gemaakt van uitsluitend pure en gezonde ingrediënten.

Wij maken hapjes voor elke gelegenheid: verjaardagen, jubilea, (zakelijke) borrels en bijvoorbeeld feestjes met vrienden of familie. De borrelplank is vanaf 4 personen te bestellen. Neem contact met ons op via onderstaande knop. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Catering borrelplank
Andere wensen

Heb je andere wensen?

Zijn er andere wensen? Zoals een etentje voor een klein gezelschap, maar je wilt zelf liever niet de keuken in. Of wil je catering buiten of op locatie? Geen probleem, dit kan bij ons vanaf 10 personen. Ook verhuren wij onze veldkeuken indien gewenst. Daarnaast kunnen we een brunch of high-tea voor u verzorgen, vanaf 10 personen. Geef uw wensen door via het contactformulier. Dan nemen wij contact met u op.