Van brunch tot borrel – Wij brengen smaak op de werkvloer

Huisgemaakte gerechten en hapjes met gezonde en pure ingrediënten.

Catering voor bedrijven op locatie

Lunch, diner of buffetten

Goed gevulde borrelplanken

Al vanaf 10 personen

Huisgemaakte catering voor bedrijven

Huisgemaakte catering voor bedrijven: vers, puur en persoonlijk

Zoek je naar iets bijzonders voor je bedrijfslunch, een diner of een gezellige borrel op kantoor? De Kookmeiden staan klaar voor elke gelegenheid! Van vergaderlunches tot jubileumvieringen, wij verzorgen alles met liefde en aandacht. Onze gerechten zijn volledig huisgemaakt, boordevol pure en gezonde ingrediënten. We kiezen zoveel mogelijk voor seizoensgroenten en biologische producten, en halen deze het liefst bij lokale leveranciers. Zo smaakt elke hap extra goed.

Of het nu gaat om een gezonde (bedrijfs)lunch met royaal belegde broodjes, een uitgebreid buffet, of een warm diner, wij maken het voor je mogelijk. Daarnaast denken we graag met je mee: lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geen probleem, we passen onze gerechten aan naar jouw wensen.
Ook aan de dranken wordt gedacht: verse smoothies, warme soepen en passende dranken bij het diner – laat ons weten wat je nodig hebt en wij regelen de rest.

Interesse? Neem contact met ons op!

Catering op locatie: waar je maar wilt, wij komen langs

Wil je jouw bedrijfsfeest of evenement net dat beetje extra geven? De Kookmeiden verzorgen catering op locatie, zodat jij en je collega’s volop kunnen genieten. Of het nu op kantoor is of buiten de deur – wij komen graag naar je toe. Al vanaf 10 personen staan wij voor je klaar met heerlijke, huisgemaakte gerechten.

Denk aan een uitgebreide brunch, een sfeervolle high-tea, of een compleet diner op locatie. Wil je iets speciaals, zoals een unieke buitenbeleving? We verhuren zelfs onze veldkeuken, perfect voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest in festivalsfeer of een intiem zomerfeestje.

Laat ons weten wat je voor ogen hebt en wij zorgen voor de rest.

Andere wensen
Kookworkshop

Kookworkshop met collega’s: samen koken, samen genieten

Op zoek naar een leuke en smaakvolle activiteit voor teambuilding of een bedrijfsuitje? De Kookmeiden organiseren gezellige kookworkshops waar jij en je collega’s samen de handen uit de mouwen kunnen steken.

Tijdens de kookworkshop bereiden jullie onder begeleiding van ons een compleet menu, waarbij iedereen een rol krijgt in de keuken. We werken uitsluitend met verse, pure ingrediënten, en maken zoveel mogelijk gebruik van biologische en lokale producten.

Geen ervaring? Geen probleem! Onze workshops zijn geschikt voor iedereen, van beginners tot doorgewinterde keukenprinsen en -prinsessen. We zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en vooral veel plezier beleeft. Na afloop schuiven jullie natuurlijk samen aan tafel om te genieten van alle heerlijke gerechten die jullie hebben gemaakt.

Zin om samen met je collega’s de keuken in te duiken? Neem contact met ons op en we stellen een kookworkshop samen die perfect bij jullie past!

Nog wat extra informatie

  • Aantal deelnemers: minimaal 10 personen (ma t/m vrijdag) en 15 personen (zaterdag). Maximaal 22 personen.
  • Duur: de workshop duurt in totaal zo’n 4 uur.
  • Prijs: de prijs per persoon is €65,-. Deze prijs is inclusief koffie, thee en tafelwater.
  • Bijpassend wijnarrangement? Dit kan vanaf € 27,50 p.p. (minimaal 10 personen).

De kookstudio is exclusief gereserveerd voor jullie groep, er zullen verder geen andere gasten aanwezig zijn.

Workshop reserveren?

Catering borrelplank

Borrelplanken: de perfecte aanvulling voor jouw bedrijfsborrel

Op zoek naar de perfecte borrelhapjes voor jouw bedrijfsbijeenkomst of vrijdagmiddagborrel? Wij verzorgen smaakvolle borrelplanken die elk evenement nét wat bijzonderder maken. Denk aan rijkelijk gevulde planken heerlijke verse hapjes, diverse kazen, olijven, huisgemaakte pesto en humus met vers knapperig brood en onze eigengemaakte oven geroosterde notenmix.  Altijd met pure ingrediënten.
Natuurlijk kunnen we ook rekening houden met specifieke dieetwensen, zoals vegetarische, lactosevrije of glutenvrije opties.

Onze borrelplanken zijn er in verschillende samenstellingen en maten, perfect afgestemd op jouw wensen en gezelschap. Of het nu gaat om een klein informeel samenzijn met collega’s of een grotere zakelijke netwerkbijeenkomst, wij zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van heerlijke hapjes.

De borrelplank is vanaf 10 personen te bestellen (va. €12,50 p.p). Wij horen graag wat je zoekt, en zorgen voor een borrel die smaakt naar meer!

Heb je andere wensen?

Zijn er andere wensen? Zoals een etentje voor een kleiner gezelschap of wil je catering buiten of op locatie? Geen probleem. Geef jouw wensen door via het contactformulier, dan nemen wij contact met je op.